verslag 2e speelronde

geplaatst in: Verslagen | 0

Ook de tweede avond zit er weer op. Vanavond stonden er twee onderdelen op het programma, petanque en kanovaren.

Petanque werd gespeeld bij Les Pointeurs, de gezellige vereniging aan de Olympiaweg. Dankzij de vele vrijwilligers werd het weer een leuke avond. Het schema was anders, er werden meer wedstrijden gespeeld zodat iedereen elkaar een keer tegenkwam. Is toch anders dan op de camping…. Bij de dames deed AZC dit het beste, bij de heren was het TEAN. In het eindelijke klassement eindigde AZC op de eerste plaats, gevolgd door HCA. Alle mensen van Les Pointeurs: erg bedankt en graag tot volgend jaar.

Terug van weggeweest is kanovaren. Het onderdeel werd, onder de bezielende leiding van Herman van Huis, afgewerkt bij de kanovereniging De Kromme Aar. Er werd gestreden op een hindernisbaan en op snelheid. Veel strijd op het water met hier en daar een nat pak. Castellum deed het onderdeel als beste, gevolgd door AAV en Have Fun.

Morgen gaan we weer verder. Dan staat racketlon (combinatie van tennis, squash, tafeltennis en badminton) op het programma bij Nieuwe Sloot en het nieuwe onderdeel darten bij Tempo. Kijken of er in Alphen een Van Gerwen rondloopt.   

De nieuwe tussenstand is weer op onze site te vinden.