verslag 3e speelronde

geplaatst in: Verslagen | 0

Vanavond stonden racketlon en darten op het programma.

Allereerst darten, een primeur tijdens de sportontmoeting. Het onderdeel stond voor het eerst op het programma en is erg enthousiast ontvangen. Op 3 professionele banen in de kantine van Tempo streden 7 verenigingen om de eer. Eigen pijlen waren niet toegestaan dus iedereen moest even wennen….. 180 is er niet gegooid, maar menig speler kwam best in de buurt. Uiteindelijk bleken de darters van Zegerplas en ARC de meeste punten bij elkaar gegooid te hebben. Op de derde plaats werden zij gevolgd door Flair. De kans is groot dat ook volgend jaar darten weer op het programma staat.

En dan racketlon, de leuke combinatie van tennis, badminton, tafeltennis en squash bij Nieuwe Sloot. De schema's, velden en materialen waren weer goed geregeld door Nieuwe Sloot. Veel strijd met veel omschakelen, van groot veld, naar klein veld of zelf een tafel. En van een groot zwaar racket naar een licht racket of zelfs een badje. De vereniging die dat het beste heeft gedaan is HCA, gevolgd door Alphense Boys en Boksschool Teus de Kruyf.

Nu eerst een "vrij" weekend! En dan maandag weer verder met schieten en midgetgolf.