verslag laatste speelronde

geplaatst in: Verslagen | 0

Zaterdagmiddag stond het laatste onderdeel van de 39ste Sportontmoeting op het programma, het verrassingsonderdeel met alle verenigingen.

Na het verzamelen bij windsurfvereniging Zegerplas gingen alle verenigingen op de fiets naar Aarlanderveen om te gaan poldersporten. “Veilige” onderdelen als zaklopen en de ski-loop maar ook de stormbaan en buikglijbaan stonden op het programma. Niemand bleef droog, gelukkig was het prima weer. Na de fietstocht terug naar Zegerplas was er nog een laatste opdracht voor de ploegleiders, zij moesten een tiental pittige sportvragen beantwoorden. Daarna kon er gerekend worden en werd de uitslag van het verrassingsonderdeel duidelijk. ARC heeft het als beste gedaan, gevolg door TEAN en DOS.

En dat betekent ook dat de einduitslag van deze Sportontmoeting bekend is. Door de 10e plaats bij het verrassingsonderdeel heeft HCA de voorsprong vast kunnen houden. HCA wint deze 39ste Sportontmoeting. Op de tweede plaats is ARC geëindigd, gevolgd door Tempo op de derde plaats.

Het zit er weer op. De commissie Sportontmoeting kijkt terug op een zeer geslaagde editie en wil langs deze weg iedereen (deelnemers, verenigingen, vrijwilligers, sponsors, ploegleiders, ….) bedanken voor hun bijdrage. Graag tot volgend jaar bij de 40ste editite!

Met sportieve groet,
Commissie Sportontmoeting
Doycke, Kim, Danielle, Marc, Rick en Gellius