verslag 8e speelronde

geplaatst in: Verslagen | 0

Vanavond stond er weer 1 onderdeel op het programma. Volleybal in de Arena-hal, met Castellum als gastheer\gastvrouw.

Met 10 verenigingen met zowel een herenploeg als een damesploeg was het lekker druk in de zaal. Mooie punten werden er gespeeld, soms wat discussie over de regels\punten, maar door de prima arbitrage is dit allemaal goed gekomen. Bij zowel de heren als de dames ging de finale tussen TEAN en Tempo. Spannende wedstrijden met Tempo als winnaar van beide wedstrijden. Dit levert ze uiteraard de eerste plaats op bij het onderdeel volleybal. Gevolgd door TEAN op een keurige tweede plaats. Castellum bedankt voor de arbitrage en natuurlijk de barbezetting!!

Morgenmiddag sluiten we af met het verrassingsonderdeel. Om 12.15 uur verzamelen de deelnemers op de fiets bij windsurfvereniging Zegerplas. Dat is ook de plek waar we eindigen en waar aan het einde van de middag de barbecue aangaat. En natuurlijk zal ook daar de einduitslag van de 39ste sportontmoeting bekend gemaakt worden.