verslag 7e speelronde

geplaatst in: Verslagen | 0

Vanavond stond er 1 onderdeel op het programma. Bowlen stond op het programma, als vervanger van de sporten waterpolo en swim run. Mogelijk komen die sporten in de toekomst wel aan bod.

Het onderdeel bowlen is met alle 16 verenigingen gespeeld, wat een gezellige drukte opleverde op de banen. In totaal werden 3 games gespeeld, waarbij bleek dat het nog best een intensieve sport is….. Heel veel hoge scores werden behaald. De hoogste score werd behaald door ARC, met 181 punten na 10 worpen. De scores van de verenigingen van de 3 rondes werden bij elkaar opgeteld waarna bleek dat Tempo het hoogste aantal punten heeft gegooid. Tempo wint het onderdeel bowlen, gevolgd door ARC en Alphia.

Morgenavond staat het onderdeel volleybal op het programma. We gaan dan met 10 verenigingen (met een dames- en herenploeg) aan de slag in de Arena-hal bij Castellum.