verslag 6e speelronde

geplaatst in: Verslagen | 0

Vanavond stonden er weer 2 onderdelen op het programma: voetbal bij sv ARC en skeeleren bij STC De Rijnstreek.

Allereerst het onderdeel voetbal. Op het mooie kunstgras bij sv ARC werd onder leiding van de top-arbitrage een competitie afgewerkt. In zowel de heren- als de damespoule waren er leuke wedstrijden met veel strijd. Altijd spannend bij een contactsport, maar alle verenigingen hebben zich keurig gedragen. En zo hoort het bij de Sportontmoeting. Na afloop bleek HCA overall de sterkste, zij winnen het onderdeel voetbal en versterken hun koppositie in het algemeen klassement. Op de tweede plek is Nieuwe Sloot geëindigd. ARC, bedankt!

Dan een primeur bij de Sportontmoeting: het onderdeel skeeleren. Onder de uitstekende leiding van Bart werden verschillende onderdelen afgewerkt: de sprint, een lange afstand, een ploegenachtervolging en een estafette. Erg leuk, we hopen het onderdeel in het programma te kunnen houden en hopelijk worden meer verenigingen enthousiast. Nadat alle tijden bekend waren bleek ARC dit onderdeel het beste gedaan te hebben, gevolgd door Tempo en DOS. Bart, en natuurlijk alle vrijwilligers van STC de Rijnstreek, bedankt.

Morgen weer een dag. Het oorspronkelijke programma (met waterpolo en swim-run) hebben we helaas aan moeten passen, we gaan nu met alle 16 verenigingen bowlen bij het bowlingcentrum aan de Sportlaan.