verslag 4e speelronde

geplaatst in: Verslagen | 0

Vanavond stonden de onderdeel Midgetgolf en Schieten op het programma.

Allereerst het onderdeel schieten. Nog één keer in het oude gebouw van de Alphense Schietvereniging. Volgend jaar hebben ze een nieuwe accommodatie in Kerk en Zanen. Veel concentratie bij de schutters van de verenigingen. Na de eerste ronde lagen alle teams heel dicht bij elkaar, de tweede omloop bracht uiteindelijk de uitslag. DOS is winnaar geworden van het onderdeel schieten, gevolgd door Castellum en ARC op een gedeelde 2e, 3e plaats.

Daarnaast hadden we midgetgolf op het programma staan. Na jaren dit ondedeel met regen en kou afgewerkt te hebben was het nu prachtig weer voor dit onderdeel, met een gastoptreden van Les Pointeurs (zodat we een even aantal verenigingen hadden). Tweemaal werd de baan bij Amigo gelopen, dit werd het beste gadaan door HCA, gevolgd door ATTC en Tempo.

Morgen staat er één onderdeel op het programma: Tennis bij Tean. Hopelijk dan ook weer met mooi weer.